V8437
Käytännöllinen värikäs muki jokaiselle kaupunkimatkalle. 250 ml:n muki mahdollistaa kuuman juoman tai pikakeiton valmistamisen. Kupin kaksoiseinämät tarjoavat riittävän lämmöneristyksen ja suojaavat käyttäjää palovammalta. Muki on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää paremmin korroosiota. Karabiinin muotoinen kahva mahdollistaa mukin nopean ja helpon kiinnittämisen reppuun.
V8925


Keraaminen muki 350 ml värillinen sisäpuoli, pinnan väri kaiverruksen jälkeen vastaa sisä väriä.
V9504
Keraaminen muki 350 ml.

V0622 Keraaminen 350 ml


Keraaminen muki 350 ml, valkoinen sisäpuoli, pinnan väri kaiverruksen jälkeen vastaa sisä väriä.

V0800 Emalimuki

Emalimuki 360 ml. Ihanteellinen muki kaikenlaisille täysväri painatuksille, myös valokuville.

0856 Keraaminen muki

Näyttävä keramiikkamuki, joka kiinnittää katseet persoonallisella ulkonäöllään. Värillisessä mukissa on mattamusta pintakerros. Laserkaiverruksella pinnan alta paljastuu värillinen pohjakerros, jolloin logo on aina saman värinen kuin mukin sisäpinta. Tilavuus 350 ml. Ei konepesun kestävä.

0805 Keraaminen muki

Mukavan pienikokoinen, korkealaatuinen keramiikkamuki. Sopii lähes kaikkiin kahviautomaatteihin. Ihanteellinen muki kaikenlaisille täysväripainatuksille, myös valokuville. Astianpesukoneen kestävä. Tilavuus 200 ml.

0523 Keraaminen muki

Neliväripainatuksella yksittäin pakatut 36 kpl laatikko.
Suosittelemme käsinpesua.Laadukas keraaminen muki. Soveltuu 4-väripainatukselle ja valokuvapainatukselle.  Tilavuus 350 ml.
Etsi