Etsi

1996 NIKO TOUCH KYNÄ

Kevyt kuulakärkikynä sinisellä musteella, jossa kumipää kosketusnäyttöjen (esim. iPhone tai iPad) käyttöä varten. Kapea varsi metallisella ulkonäöllä ja painike, jossa on/off- toiminta ja kuminen otepinta.

19459 TOUCH KYNÄ NIKO KALIPSO

Metallinen kuulakärkikynä metalloidulla kromipinnalla. Sisäänvedettävä kuulakärkikynä, jossa 3 rengasta ja sininen muste. Lisäksi se on varustettu käytännöllisellä kosketuksella - kosketusnäytön kärjellä. Logon saa kaiverrettua kynän pintaan.

19061 Niko Kalipso

Metallinen kuulakärkikynä metalloidulla kromipinnalla. Sisäänvedettävä kuulakärkikynä, jossa 3 rengasta ja sininen muste. Logo on kaiverrettu kynän pintaan.

19600 Niko Kosmos

Todistetusti laadukas metallikynä entistä edullisempaan hintaan taloudellisempien tuotantotekniikoiden käytön ansiosta. Alumiininen kuulakärkikynän runko koristeltu kahdella renkaalla.

19603 Bonito

Kynä on klassinen tyylikäs metallikynä metalliväreillä ja kromireunuksella. Valmistettu alumiinista. Runkoa koristaa hopearengas alaosassa ja raidat, joissa on hieman karkea rakenne. Uudenlainen täyttö puoligeelimusteella, jonka kirjoituspaksuus on 0,7 mm. Sininen kirjoitus väri.

Timpurinkynä

painoala 8x45mm 100/500kpl

Niko Vista

Todella hyvä kynä ja kevyt kirjoittaa. 0,7 mm Semi Gel ink kynät Painoala klipsin eteen 30 mm x 18mm klipsin sivuun 6,5 x 45mm pakkaus 50/1000 kpl